Brievenboek

“Kleine Liebe ist grosse Liebe”

Brievenboek Amp SmitDe liefdesbrieven (175 stuks) tussen Amp en zijn aanstaande vrouw Gretchen Weese gedurende zijn Berlijnse periode (1926-1929), zijn onlangs door een familielid gebundeld tot een mooi en inspirerend Brievenboek. Daarin zijn tevens een dertigtal brieven van Amp’s vader aan zijn zoon opgenomen met interessante feiten uit die periode en over Amp’s werkzaamheden. Zijn vader was o.a. werkzaam als ontwerper en decorateur bij de Gruijter in diverse steden in Nederland en Amp kreeg vaak opdrachten via zijn vader.

Het Brievenboek is getiteld “Kleine Liebe ist grosse Liebe” en bevat veel zwart-wit en kleurenfoto’s van zijn familie en van veel werk van Amp uit de late twintiger jaren.

Het Brievenboek is iets groter dan A4-formaat en telt bijna 200 pagina’s. Deze full-colour luxe hard cover gebonden uitgave, compleet met leeslint, verschijnt in een gelimiteerde genummerde oplage en kost slechts € 50,-.

Op het Brievenboek kan worden ingetekend door een email met uw naam en adres te sturen aan brievenboek@ampsmit.nl en door 50 Euro (plus 8 Euro voor de eventuele verzendkosten) te storten op:

NL68 ANSB 0707 6735 26 t.n.v. M.Smit-Weber. U krijgt dan spoedig bericht over de verzending.

Bekijk een voorvertoning van het boek (PDF 3.1Mb)