Site Overlay

Welkom op de nieuwe website!

Welkom op de officiƫle Website van Stichting Amp Smit!

Wij zijn verheugd dat je de tijd neemt om ons te bezoeken om meer te ontdekken over het buitengewone leven en de prachtige kunstwerken van Amp Smit. Onze stichting is toegewijd aan het eren en delen van het erfgoed van deze getalenteerde kunstenaar en we zijn blij dat je deel wilt uitmaken van deze reis.

Amp Smit heeft met zijn unieke visie en kunstzinnigheid een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van de kunst. Zijn werken zijn een bron van inspiratie en verwondering en we nodigen je van harte uit om ze te verkennen. Om toegang te krijgen tot zijn kunstwerken, navigeer eenvoudig naar het menu van onze website, waar je een schat aan informatie en galerijen zult vinden.

Dank je wel voor je interesse in Stichting Amp Smit. Samen kunnen we zijn erfenis in leven houden en zijn kunstwerken voor altijd koesteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je meer wilt weten.

Veel plezier met het ontdekken van de prachtige wereld van Amp Smit!

Met vriendelijke groet,

Stichting Amp Smit